5th Dutch Bio-Medical Engineering Conference 2015
22-23 January 2015, Egmond aan Zee, The Netherlands
Company Market
 
Op 22 en 23 januari 2015 organiseren wij  voor de 5e keer de Dutch BioMedical Engineering Conference. Deze conferentie wordt vanuit het veld georganiseerd door verschillende universiteiten en instituten. Het doel is om de onderzoekers (stafleden, postdocs en PhD students uit Nederland, België en Luxemburg) kennis te laten maken met elkaars werk. Daartoe wordt gedurende 2 dagen een gevarieerd programma geboden van lezingen en poster-presentaties, onderbroken door Social Events. Drie gerespecteerde internationale onderzoekers houden een Invited Lecture. Op 22 januari wordt er een onderzoeksmarkt georganiseerd, waar diverse verenigingen en onderzoeksgroepen van de deelnemende universiteiten zich kunnen presenteren.
 
Gedurende het hele congres zal een bedrijvenmarkt worden georganiseerd, waar bedrijven zich kunnen presenteren . Het is voor beide partijen, uw bedrijf en onze jonge onderzoekers, goed te weten wat er leeft in de “markt” U kunt hier uw producten presenteren en uw toekomstige werknemers ontmoeten. We verwachten ongeveer 300 deelnemers. 
 
Wij bieden u aan om gedurende ons congres aanwezig te zijn tegen een geringe bijdrage. Voor een kleine meerprijs kunt u overnachten en meedoen aan ons hele congres, inclusief het diner en de onderzoek markt. Ook kunt u een event sponsoren. De verschillende mogelijkheden zijn bijgevoegd.
 
U kunt zich tot 15 december as opgeven voor de bedrijvenmarkt bij Nancy Kouters, (zie contact)
 
Sponsor-mogelijkheden

1. Deelname bedrijvenmarkt
kleine stand met 2 posterborden, tafel en stoel, toegang tot lezingen voor 1 persoon: €  450,-
idem + overnachting, ontbijt, 2 x lunch, diner, borrel (voor 1 persoon): € 600,- 
 
2. Deelname bedrijvenmarkt - SPIN OFF BEDRIJVEN
kleine stand met 2 posterborden, tafel en stoel, toegang tot lezingen voor 1 persoon: €  250
idem + overnachting, ontbijt, 2 x lunch, diner, borrel (voor 1 persoon): € 350 
 
3. Snert-avond
Op 21 januari, de vooravond van het congres wordt er in strandtent de Schelp (op ca 150 m van het hotel) een snert/stamppot-avond gehouden, waarop de zojuist gearriveerde deelnemers kunnen genieten van ouderwetse snert en hollandse stamppotten. 
Sponsor–bedrag, exclusief voor 1 bedrijf: € 1000,-
 
4. Borrel tijdens wetenschappelijke poster-sessie 
Sponsor-bedrag, exclusief voor 1 bedrijf: € 750,-
 
5. Congresdiner, exclusief en specifiek vermeld op website en in Book of Abstracts: € 2500
 
Alle sponsors worden genoemd op de home-page van onze website www.bme2015.nl en vermeld in het Book of Abstracts.